Team

Lieke Schuts (Sport)podotherapeute

Lieke Schuts
Lieke is in 2003 afgestudeerd als all-round podotherapeut en heeft in 2014 de opleiding sportpodotherapie afgerond. Ze is eigenaresse van de praktijk en is geruime tijd actief geweest voor de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten als bestuurslid en visiteur. Op dit moment is Lieke nog actief in diverse regionale overlegstructuren en werkgroepen.

Charlotte de Greef
Charlotte is al ruim 25 jaar bezig met podotherapie. Met haar 15 jaar ervaring als leerkracht aan de Fontys en haar 10 jaar ervaring op de wondenpoli in het ziekenhuis in Amersfoort bent u bij haar in de juiste handen. Verder heeft ze nog haar eigen praktijk gehad en is ze gespecialiseerd in nagelchirurgie, wat ze de laatste 10 jaar in de praktijk heeft geïntegreerd.

Charlotte de Greef Podotherapeute
Laura Wesseling (Diabetes)podotherapeut

Laura Wesseling
Laura is vanaf mei 2019 werkzaam bij podotherapie Makkelijk Lopen. Sinds 2015 werkt ze als podotherapeut en op dit moment is ze nog bezig met de opleiding voor diabetespodotherapeut, deze hoopt ze af te ronden in februari 2020.  

Thomas Smits Thomas is in 2019 afgestuurd als podotherapeut. In de praktijk kun je hem al tegen zijn gekomen op de locaties Heeswijk, Rosmalen en Sint-Oedenrode tijdens zijn afstudeerstage bij Makkelijk Lopen.  

Thomas Smit Podotherapeut

✔ Kwaliteitsregister Paramedici ✔ Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten